• banner01
  • banner02
  • banner03

Aplikasi:

Produk Kita

  • about us img

Babagan Kita

Diadegake ing 2013, Donguan Kinda Filtration Equipment Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi modern sing spesialisasine ing R&D, produksi, lan penjualan membran filtrasi lan produk sing relevan. Selaras karo ide "titik wiwitan sing dhuwur, teknologi dhuwur lan standar dhuwur", kanthi proaktif ngenalake, nyerna lan nyerep teknologi filtrasi lan pemisahan sing paling canggih ing njero njaban rangkah, ngembangake piranti, teknologi lan proses anyar sing misuwur ing negara kasebut kanthi independen hak kekayaan intelektual lan dadi anggota saka Asosiasi Industri Membran ing China.

Sinau Luwih Luwih

Produk Anyar